Om Play Event

DSC_4296_edited-2

Play Event AS ble stiftet i 2015 av Bård Eivind Sætrang, Njord Eirik Sætrang og Martin André Svendstad. Tidligere navn er Xplode Music, men ettersom oppdragene gikk i flere retninger enn ren dj-virksomhet ble valget om å bytte navn og starte opp ett nytt selskap tatt.  Alle stifterene har jobbet med dette siden tidlige ungdomsår.

DSC_0504Bård Eivind Sætrang, Styreleder, DJ og lysansvarlig.

Bård (f. 1980) er levende opptatt av lyd og lys. Han er styreleder i Play Event, i tillegg til at han har ansvaret for lysdesign på våre events. Til daglig jobber han som sjåfør for Posten Norge, men har hatt spillejobber siden han var 16 år gammel.

DSC_0497

Njord Eirik Sætrang, Daglig leder, DJ og lydansvarlig

Njord (f.1976) har bred erfaring med lyd. Som 12-åring begynte han i lokalradioen i Hønefoss som både programleder og tekniker.I tillegg var han tekniker for et ungdomskor. Et års kurs i lydteknikk på Norsk Lydskole ble fullført i 1996. Til daglig er han driftsleder i Vaktmestertjenester Hønefoss, men bruker så mye tid som mulig på lyd.

DSC_0508Martin André Svendstad, DJ

Martin (f. 1995) er vår yngste DJ. Han skaper liv på gulvet for våre yngre kunder. Han har vært med på spillejobber siden han var 14 år, og fikk tidlig interessen for dette. Han har tidligere jobbet som NK Lyd og Bilde hos Power Hønefoss, men jobber nå for Isachsengruppen..